Wijncultuur in Nijmegen begint steeds bruizender te worden nu Nijmegen een echt authentieke wijnbar rijker is. Wijnliefhebber kunnen de lekkerste wereld wijnen proberen, in goed gezelschap en onder het genot van een lekker hapje. U vindt deze gezellige wijnbar naast de bekende wijnhandel van Marcel Arentz, die inmiddels een begrip is geworden in Nijmegen en omgeving.

De echte wijnliefhebbers kunnen nu dus op hun wenken worden bediend in de gezelligste wijnbar van Nijmegen. Kom eens de nieuwste jaargangen van uw favoriete wijnen proberen, als u in de buurt bent van onze wijnbar in Nijmegen. Geniet in onze wijnbar van de heerlijkste wijnen en de lekkerste hapjes uit de regio! Dat is voortaan dus nog meer genieten van wijn in Nijmegen!

Wat is er nu fijner dan na zo’n drukke dag of week te ontspannen in een echte wijnbar? In onze wijnbar ligt de nadruk op wijn en het genot wat daar bij komt kijken: De lekkerste hapjes, de beste wijnen en de leukste gezelligheid in Nijmegen! Kortom u kunt hier uw hart ophalen en de wijncultuur van onze regio uitproberen.

Wijn bij Arentz is een gezellige wijnbar in Nijmegen. U kunt in onze wijnbar regelmatig terecht voor de gezelligste wijn avonden. Samen met andere levensgenieters kun u hier terecht voor alles omtrent wijn en de Bourgondische levensstijl. Wat kunt u verwachten in onze wijnbar? In ieder geval veel gezelligheid met de lekkerste hapjes en heerlijke wijnen vanuit de hele wereld. U kunt al onze wijnen proberen bij onze wijnbar in Nijmegen!

Wijncultuur in onze wijnbar

In onze wijnbar kunt u terecht voor gericht advies van wijnspecialist Marcel Arentz en u kunt hier in contact komen met de mede-wijnliefhebbers van Nijmegen en omgeving. Gewoon simpelweg genieten van de lekkerste wijn producten doet u dus bij wijnbar Wijn bij Arentz!

In onze gezellige wijnbar vindt u een uitgebreide wijnkaart waarop alle wijnen uit de wijnhandel van Marcel Arentz staan. Elke wijn is hierdoor op voorraad, want de wijnbar zit naast de wijnwinkel en daardoor hoeven wij eigenlijk nooit een nee te verkopen. Wijn in Nijmegen is nu dus nog lekkerder geworden!

Onze wijnbar is authentiek en u kunt hier, net zoals bij een wijnbar in het buitenland, ook terecht voor de lekkerste ambachtelijke hapjes en lekkernijen van Nijmegen en de regio! Naast lekkere wijnen geniet je bij wijnbar Wijn bij Arentz dus ook van verschillende koude hapjes, zoals paté, sardientjes uit blik, oesters, kazen en brood van Jorik de streekbakker. Echt genieten van onze bijzondere wijnen met de lekkerste delicatessen uit Nijmegen.

Net zoals in Italië en Frankrijk, kunt u nu dus ook in Nijmegen genieten van de bourgondische levensstijl met lekker eten en de unieke wijncultuur in Nijmegen. Geniet van onze heerlijke wijnen en hapjes.

Zien we u ook snel in onze wijnbar in Nijmegen?