High Wine @ Wijn bij Arentz

Op zaterdag- en zondagmiddag kun je bij ons genieten van een high wine, met verschillende hartige en zoete hapjes en natuurlijk verschillende wijnen: lekker als lunch of uitgebreide borrel, om mooie momenten te vieren met vrienden en familie of natuurlijk gewoon omdat het kan!

Wat krijg je allemaal tijdens de high wine? Een heerlijke mousserende Corpinnat om mee te proosten en een snackje vooraf. Daarna serveren we een goed gevulde plank met allerlei lekkere crostini’s: met vis, diverse vleeswaren en kazen. We hebben natuurlijk ook heerlijke vegetarische alternatieven. Hierbij kan je kiezen voor een witte of een rode wijn. Volgend op al dit lekkers komt een rondje zoetigheden: chocolade van Belga en kleine taartjes van Moes inclusief glas dessert wijn.

De High Wine is op zaterdagen en zondagen om 14 uur en bij ons te doen vanaf twee tot maximaal tien personen. De kosten zijn 32,50 euro pp. Ons aanbod is afhankelijk van beschikbaarheid van (seizoens-) producten en kan dus wijzigen. We vragen je om een reservering te plaatsen via info@wijnbijarentz.nl, gebruik ons contact formulier op de website of stuur ons een DM via Instagram. Geef meteen even aan of er dieetwensen of allergieën zijn en laat je telefoonnummer achter. Graag tot snel!