Wekelijkse activiteiten:

Oesterspecial Op woensdag is het goed genieten: een half dozijn oesters voor 15,50 euro zolang de voorraad strekt.

Proeverij rondje kaart Je kunt bij ons ook altijd genieten van een proeverij rondje kaart, we laten je dan kennis maken met mousserende, witte en rode wijn. Voor ieder wat wils en wat uitleg! We schenken 5 halve glazen voor 22,50 euro pp. Wil je er ook graag een kleine snack bij dan kost het 34,50 euro pp. De proeverij is altijd ter plekke te bestellen.

High Wine Elke dag om openingstijd serveren wij onze high wine: woensdag, donderdag en vrijdag om 16:00 uur en zaterdag en zondag om 14:00 uur. Wij schenken 3 halve glazen wijn bij een hartige en een zoete gang voor 34,50 euro pp.

Reserveren

Reserveren daar doen wij niet aan, iedereen is van harte welkom op ons terras of in de wijnbar! We maken een uitzondering voor gezelschappen vanaf 5 personen en de High Wine, daarvoor vragen we je in verband met de voorbereidingen wel graag te reserveren. Stuur daarvoor een mail naar info@wijnbijarentz.nl (een reservering is pas definitief na een bevestiging, hou daarvoor ook je spam/ongewenst map in de gaten).

Voor meer informatie volg ons op facebook en instagram

 

Activiteiten 2024

Woensdag 29 mei 18:30 uur – Kookavond Jochem Boeckhorst

fake tartaar – kapper – burrata

ceviche van zeebaars – limoen – rode peper – sjalot

biet – geitenkaas – sinaasappel

diamanthaas – asperge – rozemarijn

chocodessert

De kosten voor dit 5-gangen menu zijn 55 euro per persoon.

 

Woensdag 5 juni en donderdag 6 juni – Zomers rood proeverij

Naarmate de temperatuur en zonuren toenemen, wordt er op ons terras steeds meer gekozen voor witte en rosé wijnen. Maar wist je dat er ook voldoende rode wijnen zijn om (licht gekoeld) van te genieten op warme zomerse dagen?! Naast frisheid zoeken we in deze wijnen ook naar elegantie en complexiteit. Ze zijn aromatisch met veel fruit, mooie zuren, zachte tannines en niet al te veel alcohol.

Ze worden vaak gemaakt van druivenrassen met een dunne schil, zijn afkomstig uit koelere gebieden en/of worden gemaakt met minimale extractie. Alles om de uiteindelijke wijn niet te zwaar te maken. We laten je graag kennismaken met vijf verschillende stijlen van zomerse rode wijnen! 

Reserveer je plekje voor deze proeverij op woensdag 5 juni of donderdag 6 juni, op een tijd naar keuze. De proeverij kost 30 euro per persoon. 

 

Woensdag 19 juni en donderdag 20 juni – Spaans wit proeverij

Spanje heeft de grootste oppervlakte aan wijngaarden ter wereld met bijna een miljoen hectare aan druivenstokken!Vanwege de grootte van het land en de invloeden van zeeën, oceanen, gebergten en andere klimatologische invloeden vind je in Spanje iedere wijnstijl die je kunt bedenken. Bovendien kent Spanje schitterende, inheemse druivenrassen die de moeite waard zijn om te ontdekken. Allemaal hebben ze hun eigen specifieke aroma’s en smaakkenmerken. Hoe uiteenlopend de witte wijn is van dit land, laten we graag met deze proeverij zien. We proeven vijf witte wijnen van vijf verschillende inheemse Spaanse druivenrassen.

Schuif gezellig aan op woensdag 19 juni of donderdag 20 juni op een tijd naar keuze. De kosten zijn 35 euro per persoon. Wel vragen we je om van tevoren even te reserveren.

 

 

Inschrijven voor bovenstaande activiteiten kan via info@wijnbijarentz.nl