Lazy Sunday Wine Lunch Op zondag is het heerlijk genieten tijdens onze Lazy Sunday Wine Lunch van 14.00 tot 15.45 uur. Stel je voor: lekker lui op de zondag…. Geen wekker, lekker uitslapen, een heerlijke wandeling of even langs vrienden. Vervolgens strijk je neer bij Wijn bij Arentz. De perfecte zondagse omstandigheden zijn er al, wij zorgen voor de rest. Wat is de rest? Een heerlijke Lazy Sunday Wine Lunch. Rustig wat happen en verder bladeren door de wijnkaart om je favoriete glas of fles wijn te bestellen. Verder hoef je niets anders te doen dan gewoon te genieten! Boekje of spelletje mee mag natuurlijk ook. Het is dat wij werken op zondag, maar anders hadden we het wel geweten! 27,50 euro pp incl glas Corpinnat. (reserveer!)

Maak ’t op maandag! Op maandag schenken we alle bijzondere wijnen die we van het weekend hebben open gemaakt op onder de noemer ‘Maak ’t op maandag’! Fijne wijnen voor fijne prijzen! Op is op!

Tipsy Tuesday Op dinsdag is het goed genieten met bijzondere wijnen onder Coravin en een half dozijn oesters voor 12 euro (reserveer!)

Cheesy Winesday  “Fondue for two” om te delen: heerlijke gesmolten kaas, crudite en brood voor 2 personen, 12,50 euro pp (reserveer!)

Thirsty Thursday Op donderdag starten onze wekelijkse mini proeverijen in het kader van #thirstythursday . Je krijgt van ons drie halve glazen wijn in ons mooie Riedel glaswerk. Er is altijd een thema: denk aan drie keer hetzelfde druivenras, wijn uit dezelfde regio of wijn van één producent. Leer al proevend de wijnwereld kennen terwijl je in een ontspannen setting geniet van wijn! (reserveer!) Hou onze Facebook en Instagram in de gaten voor alle details over onze proeverijen. Is een wijn je bevallen: drink hem daarna gerust per glas en neem een lekker bordje kaas, charcuterie of iets anders te eten van onze kleine kaart. Liever een mini proeverij @home, of een proeverij op maat zodat je samen met bijvoorbeeld je wijnproefclub thuis kunt genieten van een mini proeverij? Neem contact met ons op  via info@wijnbijarentz.nl en vraag naar de mogelijkheden!

Voor actuele proeverijen in de wijnbar volg ons op Facebook en Instagram 

Proeverij rondje kaart Je kunt bij ons ook genieten van een mini proeverij rondje kaart, we laten je dan kennis maken met mousserende, witte en rode wijn. Voor ieder wat wils en wat uitleg! We schenken 5 halve glazen voor 19,50 euro pp. Wil je er ook graag een kleine snack bij dan kost het 29,50 euro pp.  (reserveer!)

Reserveren

Je kunt reserveren voor 2 personen (of voor 3 en 4 indien uit hetzelfde huishouden ). Reserveren kan via de mail info@wijnbijarentz.nl, wacht je op ons antwoord? Check dan ook even je spam / ongewenst map.

Door de lagere bezetting en om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk van jullie weer onze wijnbar kunnen genieten, kun je enkel een tijdvak reserveren.

14.00 uur – 15.45 uur (alleen op zondag )

16.00 uur – 17.45 uur

18.00 uur – 19.45 uur

20.00 uur – 21.45 uur

22.00 uur – 00.00 uur

Op ons terras kan je enkel reserveren voor het eerste tijdvak van die dag (alle dagen om 16.00 uur, alleen op zondag om 14.00 uur ) en helaas zonder mooi weer garantie of de mogelijkheid tot het verplaatsen naar binnen. Verder kun je zonder reservering gebruik maken van ons terras, wel zullen wij bij iedere gast de verplichte gezondheidsvragen stellen, terras & binnen. Alleen als op alle vragen ‘nee’ geantwoord kan worden, mag u plaatsnemen.

Reserveren kan via de mail info@wijnbijarentz.nl. Geef je contactgegevens door, het aantal personen, de dag en het tijdsvak, en laat ook weten als je gebruik wilt maken van een arrangement, zoals de Lazy Sunday Wine Lunch, onze Cheesy Winesday of een proeverij. Een reservering is pas definitief na bevestiging.


Voor meer informatie volg ons op facebook en instagram

 


De proeverij thema’s, tijden en prijzen zijn onder voorbehoud. Voor alle updates houd onze Facebook en Instagram in de gaten!