Wekelijkse activiteiten:

Tipsy Oyster Winesday Op woensdag is het goed genieten: een half dozijn oesters voor 15 euro zolang de voorraad strekt.

Proeverij rondje kaart Je kunt bij ons ook altijd genieten van een proeverij rondje kaart, we laten je dan kennis maken met mousserende, witte en rode wijn. Voor ieder wat wils en wat uitleg! We schenken 5 halve glazen voor 19,50 euro pp. Wil je er ook graag een kleine snack bij dan kost het 29,50 euro pp. De proeverij is altijd ter plekke te bestellen.

Lazy Weekend High Wine Op zaterdag en zondag serveren wij om 14u onze high wine. Wij schenken 3 halve glazen wijn bij een hartige en een zoete gang voor 32,50 euro pp.

Reserveren

Reserveren daar doen wij niet aan, iedereen is van harte welkom op ons terras of in de wijnbar! We maken een uitzondering voor de Lazy Weekend High Wine, daarvoor vragen we je in verband met de voorbereidingen wel graag te reserveren, stuur daarvoor even een mail naar info@wijnbijarentz.nl (een reservering is pas definitief na een bevestiging, hou daarvoor ook je spam/ongewenst map in de gaten)

Voor meer informatie volg ons op facebook en instagram

 

Activiteiten september 2023:

Woensdag 13 september, aanvang 20.00 uur
Châteauneuf-du-Pape Domaine du Caillou.
Iconische wijn uit het zuiden van de Rhône-vallei, al eeuwen wereldberoemd en wereldwijd veel gevraagd. Hoe komt dat? Ik leg het je uit en ik laat het je proeven!
We proeven:
-Côtes du Rhône Garrigues Blanc
-Châteauneuf-du-Pape Safres Blanc
-Côtes du Rhône Garrigues Rouge
-Châteauneuf-du-Pape Tradition
-Châteauneuf-du-Pape Réserve
Prijs €55,00 per persoon

Woensdag 20 september, aanvang 20.00 uur
Weingut Fritz Haag van Kabinett tot Trockenbeerenauslese
Oliver Haag bezit een Weingut in de Mittel-Mosel en maakt fantastische droge EN zoete wijnen. Waarom is de Mosel wereldberoemd om zijn (edel)zoete wijnen? We beginnen bij ‘gewoon’ zoet en schakelen door naar ‘edelzoet’. Waar begint de botrytis? En waarom is een TBA iconisch en waarom kost zo’n half flesje dan €350,00? Heb je ooit één van de allermooiste BA’s en TBA’s geproefd? Dan is dit je kans!
We proeven:
-Kabinett
-Spätlese
-Auslese
-Auslese Goldcapsel
-Beerenauslese
-Trockenbeerenauslese
Prijs €95,00 per persoon

Donderdag 21 september, aanvang 18.30 uur

Kok Arno van As komt een avond koken in onze wijnbar. Arno is bekend van een aantal Nijmeegse restaurants, zoals de Kubus en de Altena. Zijn bedrijf heet FunFoodFactory waarmee hij kookt bij mensen aan huis, catering verzorgt en kookcursussen geeft. 

Hij kookt voor ons een seizoensgebonden viergangenmenu. Onze keuken is qua faciliteiten natuurlijk beperkt, maar Arno vindt dat alleen maar een uitdaging! Maar, houd er dan rekening mee dat de gerechten dan koud/lauw-warm zijn. 

De prijs van het viergangenmenu is €55,00 per persoon. We hebben een wijn/spijscombinatie gemaakt, maar drink je liever iets anders dan komen we er ook ongetwijfeld samen uit.

Woensdag 27 september, aanvang 20.00 uur
Domaine de Trévallon 2009 – 1996
Icoonwijn uit de Var (Provence). Gemaakt van de druivensoorten Cabernet-Sauvignon en Syrah, opgevoed op barriques. Kan geweldig rijpen, maar daar kom je in de proeverij vanzelf achter. We proeven de jaargangen 2009 – 2008 – 2006 – 1998 – 1996.
Prijs €85,00 per persoon

 

Aanmelden voor bovenstaande activiteiten kan via info@wijnbijarentz.nl