Lazy Sunday Wine Lunch Op zondag is het heerlijk genieten tijdens onze Lazy Sunday Wine Lunch tussen 14.00 en 16.00 uur. Stel je voor: lekker lui op de zondag…. Geen wekker, lekker uitslapen, een heerlijke wandeling of even langs vrienden. Vervolgens strijk je neer bij Wijn bij Arentz. De perfecte zondagse omstandigheden zijn er al, wij zorgen voor de rest. Wat is de rest? Een heerlijke Lazy Sunday Wine Lunch. Rustig wat happen en verder bladeren door de wijnkaart om je favoriete glas of fles wijn te bestellen. Verder hoef je niets anders te doen dan gewoon te genieten! Boekje of spelletje mee mag natuurlijk ook. Het is dat wij werken op zondag, maar anders hadden we het wel geweten! 27,50 euro pp incl glas Corpinnat. (je kunt bij ons niet reserveren, maar voor deze zondagse lunch maken we een uitzondering: reserveer!)

Maak ’t op maandag! Op maandag schenken we alle bijzondere wijnen die we van het weekend hebben open gemaakt op onder de noemer ‘Maak ’t op maandag’! Fijne wijnen voor fijne prijzen! Op is op!

Tipsy Oyster Tuesday Op dinsdag is het goed genieten een half dozijn oesters voor 12 euro zolang de voorraad strekt.

Cheesy Winesday  Om te delen: heerlijke camembert met witte wijn en thijm uit de oven, geserveerd met crudite en brood voor 2 personen, 12,50 euro pp (zolang de voorraad strekt)

Thirsty Thursday Op donderdag starten onze wekelijkse mini proeverijen in het kader van #thirstythursday . Je krijgt van ons drie halve glazen wijn in ons mooie Riedel glaswerk. Er is altijd een thema: denk aan drie keer hetzelfde druivenras, wijn uit dezelfde regio of wijn van één producent. Leer al proevend de wijnwereld kennen terwijl je in een ontspannen setting geniet van wijn! Hou onze Facebook en Instagram in de gaten voor alle details over onze proeverijen. Is een wijn je bevallen: drink hem daarna gerust per glas en neem een lekker bordje kaas, charcuterie of iets anders te eten van onze kleine kaart. 

Voor actuele proeverijen in de wijnbar volg ons op Facebook en Instagram 

Proeverij rondje kaart Je kunt bij ons ook genieten van een mini proeverij rondje kaart, we laten je dan kennis maken met mousserende, witte en rode wijn. Voor ieder wat wils en wat uitleg! We schenken 5 halve glazen voor 19,50 euro pp. Wil je er ook graag een kleine snack bij dan kost het 29,50 euro pp.

Reserveren

Reserveren daar doen wij niet aan, wees van harte welkom op ons terras of binnen in onze wijnbar.  We maken een uitzondering voor de Lazy Sunday Wine Lunch, daarvoor kun je wel reserveren. Reserveren kan via de mail info@wijnbijarentz.nl, wacht je op ons antwoord? Check dan ook even je spam / ongewenst map. (Een reservering is pas definitief na bevestiging.)


Voor meer informatie volg ons op facebook en instagram

 


De proeverij thema’s, tijden en prijzen zijn onder voorbehoud. Voor alle updates houd onze Facebook en Instagram in de gaten!