Informele mini proeverijen en bijzondere flights

In onze wijnbar kunt u naast onze bijna 30 open wijnen en meer dan 500 wijnen per fles ook meerdere keren per week aanschuiven voor een proeverij!

Thirsty Thursday Zo hebben we iedere donderdag in het kader van #thirstythursday informele mini proeverijen. U krijgt van ons drie halve glazen wijn in ons mooie Riedel glaswerk. Er is altijd een thema: denk aan drie keer hetzelfde druivenras, wijn uit dezelfde regio of wijn van één producent. Leer al proevend de wijnwereld kennen terwijl u in een ontspannen setting geniet van wijn! Zie onderstaande agenda of hou onze Facebook en Instagram in de gaten voor alle details over onze proeverijen. Is een wijn u bevallen: drink hem daarna gerust per glas en neem een lekker bordje kaas, charcuterie of iets anders te eten van onze kleine kaart. Zie onderstaande agenda of hou onze Facebook en Instagram in de gaten voor alle details over onze proeverijen.

Lazy Sunday Wine Lunch En op zondag is het heerlijk genieten tijdens onze Lazy Sunday Wine Lunch. Stel je voor: lekker lui op de zondag…. Geen wekker, lekker uitslapen, een heerlijke wandeling of even langs vrienden. Vervolgens strijk je neer bij Wijn bij Arentz. De perfecte zondagse omstandigheden zijn er al, wij zorgen voor de rest. Wat is de rest? Een heerlijke Lazy Sunday Wine Lunch. Rustig wat happen en verder bladeren door de wijnkaart om je favoriete glas of fles wijn te bestellen. Verder hoef je niets anders te doen dan gewoon te genieten! Boekje of spelletje mee mag natuurlijk ook. Het is dat wij werken op zondag, maar anders hadden we het wel geweten!

Maak ’t op maandag! Het is maandag en de wijn moet op voor we het weekend ingaan! We introduceren: ‘Maak ’t op maandag’! Alle bijzondere flessen die de afgelopen dagen open maar niet op zijn gegaan schenken we tegen bodemprijzen uit. Op is op!

U kunt bij ons reserveren vanaf 5 personen tot maximaal 10 personen (met uitzondering van de Lazy Sunday Wine Lunch, daarvoor kunt u vanaf 2 personen reserveren) Proeverij op maat? Vraag ons naar de mogelijkheden! 


Agenda:

JANUARI

donderdag 2 jan Bubbels!

zondag 5 jan New Year, New world wines

donderdag 9 jan Bourgogne Chardonnay

zondag 12 jan Dr. Wehrheim, bubbels, wit en rood

donderdag 16 jan Portugal

zondag 19 jan Bordeaux rechteroever

donderdag 23 jan Spanje

zondag 26 jan Romitorio

donderdag 30 jan Pouilly Fumé 

Februari

zaterdag 1 febr Release van Muze

zondag 2 febr Wijnen Wijnen Wijnen (culinaire wijnwandeling, beperkt aantal tickets)

donderdag 6 febr Griekenland mini proeverij

zondag 9 febr Lazy Sunday Wine Lunch

donderdag 13 febr Blind (Taste) Date

zondag 16 febr Lazy Sunday Wine Lunch

donderdag 20 febr Priorat mini proeverij

zondag 23 febr Lazy Sunday Wine Lunch

maandag 24 ferb Eten bij Arentz pop-up diner

donderdag 27 febr Lessona Nebbiolo Verticaal mini proeverij

 

Voor meer informatie volg on Lunchs op facebook en instagram

 


De proeverij thema’s, tijden en prijzen zijn onder voorbehoud. Voor alle updates houd onze Facebook en Instagram in de gaten!