Informele mini proeverijen en bijzondere flights

In onze wijnbar kunt u naast onze bijna 30 open wijnen en meer dan 500 wijnen per fles ook meerdere keren per week aanschuiven voor een proeverij! Zo hebben we iedere donderdag in het kader van #thirstythursday informele mini proeverijen. U krijgt van ons drie halve glazen wijn in ons mooie Riedel glaswerk. Er is altijd een thema: denk aan drie keer hetzelfde druivenras, wijn uit dezelfde regio of wijn van één producent. Leer al proevend de wijnwereld kennen terwijl u in een ontspannen setting geniet van wijn! Zie onderstaande agenda of hou onze Facebook en Instagram in de gaten voor alle details over onze proeverijen.

En op zondag geven we uitgebreide bijzondere mini proeverijen. Denk aan horizontale proeverijen van een topproducent, een bijzondere wijn-spijs combinatie of een verticale flight waarbij u jaargangen leert ontdekken. De wijn wordt geschonken in ons mooie Riedel glaswerk, we geven een proefformulier en extra informatie over de te proeven wijnen.

Is een wijn u bevallen: drink hem daarna gerust per glas en neem een lekker bordje kaas, charcuterie of iets anders te eten van onze kleine kaart. Zie onderstaande agenda of hou onze Facebook en Instagram in de gaten voor alle details over onze proeverijen.

Maak ’t op maandag!

Het is maandag en de wijn moet op voor we het weekend ingaan! We introduceren: ‘Maak ’t op maandag’! Alle bijzondere flessen die de afgelopen dagen open maar niet op zijn gegaan schenken we tegen bodemprijzen uit. Op is op!


Agenda:

AUGUSTUS

Oostenrijk proeverij donderdag 8 augustus

Noord Spaans wit zondag 11 augustus

Nieuwe wereld Chardonnay donderdag 15 augustus

International Pinot Noir Day zondag 18 augustus

Vele gezichten van Riesling donderdag 22 augustus

Rosé Bubbels proeverij zondag 25 augustus

Italië Veneto proeverij donderdag 29 augustus

SEPTEMBER

The Judgement of Wijn bij Arentz zondag 1 september

Languedoc proeverij donderdag 5 september

Bordeaux proeverij zondag 8 september

Spätburgunder Pfalz donderdag 12 september

Bourgogne proeverij zondag 15 september

Pinot Gris, Pinot Grigio, Grauburgunder proeverij donderdag 19 september

Dönnhoff Dellchen verticale proeverij  zondag 22 september

Sangiovese proeverij donderdag 26 september

Verticale proeverij Weissburgunder Mandelberg GG zondag 29 september


De proeverij thema’s, tijden en prijzen zijn onder voorbehoud. Voor alle updates houd onze Facebook en Instagram in de gaten!