Maak ’t op maandag! Op maandag schenken we alle bijzondere wijnen die we van het weekend hebben open gemaakt op onder de noemer ‘Maak ’t op maandag’! Fijne wijnen voor fijne prijzen. Op is op!

Tipsy Oyster Winesday Op woensdag is het goed genieten: een half dozijn oesters voor 14 euro zolang de voorraad strekt.

Lazy Sunday High Wine op zondag middag kun je bij ons genieten van een high wine, met verschillende hartige en zoete hapjes en natuurlijk verschillende wijnen:

Nieuw bij Wijn bij Arentz: Lazy Sunday High Wine! We hebben natuurlijk niet stil gezeten tijdens onze sluiting en komen met onze eigen heerlijke High Wine. Lekker als lunch of uitgebreide borrel, om mooie momenten te vieren met vrienden en familie of natuurlijk gewoon omdat het kan!

Wat krijg je allemaal tijdens de high wine? Een heerlijke mousserende Corpinnat om mee te proosten. We serveren een goed gevulde plank met allerlei lekkere crostini’s: met vis, diverse vleeswaren en kazen. Zoals gerookte zalm met kappertjes,  geitenkaas met dadels, blauwe kaas met vijgen, en paté of worst (Afhankelijk van het seizoen wisselt de samenstelling). Hierbij kan je kiezen voor een witte of een rode wijn. Volgend op al dit lekkers komt een rondje zoetigheden: chocolade van Belga en kleine taartjes van Moes inclusief glas dessert wijn.

Lazy Sunday High Wine kun je bij ons doen vanaf twee tot maximaal tien personen. De kosten zijn 32,50 euro pp. Heb je een dieetwens of allergie, geef het tijdig aan dan kunnen we kijken of we er rekening mee houden. Ons aanbod is afhankelijk van beschikbaarheid van (seizoens-) producten en kan dus wijzigen.

De Lazy Sunday High Wine kun je (bij uitzondering) reserveren via info@wijnbijarentz.nl op zondagen om 14 uur. 

Proeverij rondje kaart Je kunt bij ons ook genieten van een mini proeverij rondje kaart, we laten je dan kennis maken met mousserende, witte en rode wijn. Voor ieder wat wils en wat uitleg! We schenken 5 halve glazen voor 19,50 euro pp. Wil je er ook graag een kleine snack bij dan kost het 29,50 euro pp.

Reserveren

Reserveren daar doen wij niet aan, iedereen is van harte welkom op ons terras of in de wijnbar! We maken een uitzondering voor de Lazy Sunday High Wine, daarvoor kun je wel reserveren, stuur daarvoor even een mail naar info@wijnbijarentz.nl (een reservering is pas definitief na een bevestiging, hou daarvoor ook je spam/ongewenst map in de gaten)

Voor meer informatie volg ons op facebook en instagram