Informele mini proeverijen en bijzondere flights

In onze wijnbar kunt u naast onze bijna 30 open wijnen en meer dan 500 wijnen per fles ook meerdere keren per week aanschuiven voor een proeverij! Zo hebben we iedere donderdag in het kader van #thirstythursday informele mini proeverijen. U krijgt van ons drie halve glazen wijn in ons mooie Riedel glaswerk. Er is altijd een thema: denk aan drie keer hetzelfde druivenras, wijn uit dezelfde regio of wijn van één producent. Leer al proevend de wijnwereld kennen terwijl u in een ontspannen setting geniet van wijn! Zie onderstaande agenda of hou onze Facebook en Instagram in de gaten voor alle details over onze proeverijen.

En op zondag geven we uitgebreide bijzondere mini proeverijen. Denk aan horizontale proeverijen van een topproducent, een bijzondere wijn-spijs combinatie of een verticale flight waarbij u jaargangen leert ontdekken. De wijn wordt geschonken in ons mooie Riedel glaswerk, we geven een proefformulier en extra informatie over de te proeven wijnen.

Is een wijn u bevallen: drink hem daarna gerust per glas en neem een lekker bordje kaas, charcuterie of iets anders te eten van onze kleine kaart. Zie onderstaande agenda of hou onze Facebook en Instagram in de gaten voor alle details over onze proeverijen.

Maak ’t op maandag!

Het is maandag en de wijn moet op voor we het weekend ingaan! We introduceren: ‘Maak ’t op maandag’! Alle bijzondere flessen die de afgelopen dagen open maar niet op zijn gegaan schenken we tegen bodemprijzen uit. Op is op!

U kunt bij ons reserveren vanaf 5 personen tot maximaal 10 personen. Proeverij op maat? Vraag ons naar de mogelijkheden! 


Agenda:

JANUARI

donderdag 2 jan Bubbels!

zondag 5 jan New Year, New world wines

donderdag 9 jan Bourgogne Chardonnay

zondag 12 jan Dr. Wehrheim, bubbels, wit en rood

donderdag 16 jan Portugal

zondag 19 jan Bordeaux rechteroever

donderdag 23 jan Spanje

zondag 26 jan Romitorio

donderdag 30 jan Pouilly Fumé 

Februari

zondag 2 febr Wijnen Wijnen Wijnen (culinaire wijnwandeling, beperkt aantal tickets)

Voor meer informatie volg ons op facebook en instagram

 


De proeverij thema’s, tijden en prijzen zijn onder voorbehoud. Voor alle updates houd onze Facebook en Instagram in de gaten!