Informele mini proeverijen

In onze wijnbar kunt u naast onze bijna 30 open wijnen en meer dan 500 wijnen per fles ook meerdere keren per week aanschuiven voor een proeverij! Zo hebben we iedere donderdag in het kader van #thirstythursday informele mini proeverijen. U krijgt van ons drie halve glazen wijn in ons mooie Riedel glaswerk. Er is altijd een thema: denk aan drie keer hetzelfde druivenras, wijn uit dezelfde regio of wijn van één producent. Leer al proevend de wijnwereld kennen terwijl u in een ontspannen setting geniet van wijn! Zie onderstaande agenda of hou onze Facebook en Instagram in de gaten voor alle details over onze proeverijen.

Bijzondere mini proeverijen

En op zondag of maandag geven we uitgebreide bijzondere mini proeverijen. Denk aan horizontale proeverijen van een topproducent, een bijzondere wijn-spijs combinatie of een verticale proeverij waarbij je jaargangen leert ontdekken. De wijn wordt geschonken in ons mooie Riedel glaswerk, we geven u een proefformulier en extra informatie over de te proeven wijnen.

Is een wijn u bevallen: drink hem daarna gerust per glas en neem een lekker bordje kaas, charcuterie of iets anders te eten van onze kleine kaart. Zie onderstaande agenda of hou onze Facebook en Instagram in de gaten voor alle details over onze proeverijen.

Maak ’t op maandag!

Het is maandag en de wijn moet op voor we het weekend ingaan! We introduceren: ‘Maak ’t op maandag’! Alle bijzondere flessen die de afgelopen dagen open maar niet op zijn gegaan schenken we tegen bodemprijzen uit. Op is op!


Agenda:

April 2019

Drie keer Spaans rood donderdag 4 april

Drie keer Nederlandse wijn zondag 7 april

Drie keer Portugese Encruzado donderdag 11 april

Drie keer Pfalz proeverij zondag 14 april

Internationale Malbec dag proeverij donderdag 18 april

Paasproeverij Loire Sauvignon Blanc en verse geitenkaas zondag 21 april

Drie keer Provence donderdag 25 april

Beste Duitse Weissburgunders van 2017 zondag 28 april

 

Mei 2019

Spatburgunder van Noord naar Zuid donderdag 2 mei

Vier keer Rioja druiven zondag 5 mei

Moscato donderdag 9 mei

Chardonnay all day zondag 12 mei

Riesling Mosel donderdag 16 mei

Sauvignon Blanc zondag 19 mei

Italiaans rood donderdag 23 mei

Drie keer Beaumard Savennieres zondag 26 mei

Loire rood donderdag 30 mei

 

 

 


De proeverij thema’s, tijden en prijzen zijn onder voorbehoud. Voor alle updates houd onze Facebook en Instagram in de gaten!