Wijncafe’s in Nijmegen? Onze mooie stad heeft er weer een gezellig wijncafe bij! Wijn bij Arentz is het knusse wijncafe in de Hertogstraat naast onze wijnhandel in Nijmegen. In ons wijncafe kunt u genieten van de lekkerste wijnen en de heerlijkste hapjes uit de regio. Naast wijn kunt u ook verschillende koude hapjes zoals paté, sardientjes uit blik, oesters en kazen nuttigen in ons wijncafe.

De wijnkaart in ons wijncafe is erg uitgebreid en de zorgvuldig samengesteld. Op onze wijnkaart vindt u wijnen van over de hele wereld. In ons wijncafe maakt u dus een wereldreis door de unieke wereld van wijn. In goed gezelschap en met een lekker hapje erbij kunt u dus genieten van het beste dat de wereld te bieden heeft! Echt genieten dus, van onze unieke wijnen met de lekkerste delicatessen uit Nijmegen.

Net zoals in Italië en Frankrijk, kunt u nu dus ook in Nijmegen genieten van de ontspannende bourgondische levensstijl gepaard met lekker eten en drinken. Geniet van onze heerlijke wijnen en hapjes. Zien we u snel in ons wijncafe in Nijmegen?