Wijnbar Wijn bij Arentz is de authentieke wijnbar in Gelderland waar iedere wijnliefhebber welkom is om de heerlijke wereldwijnen te kunnen proberen. In Gelderland kunt u nu dus onder het genot van een lekker stukje kaas of een ander aperitief en in goed gezelschap kunt u in onze wijnbar genieten van onze prachtige wijnen. Onze wijnbar zit naast de bekende wijnhandel van Marcel Arentz in de Hertogstraat in Nijmegen. U kunt in de wijnbar de heerlijke wijnen uitproberen en als u vragen heeft over een wijnsoort dan staan wij u graag te woord. Bent u dus in Gelderland? Kom dan vooral eens gezellig langs in onze knusse wijnbar! Eén van de gezelligste plekjes in Gelderland.

In de wijnbar vindt u een uitgebreide wijnkaart waarop alle wijnen uit de wijnhandel van Marcel Arentz staan. Elke wijn is hierdoor op voorraad want de wijnbar zit naast de wijnwinkel en daardoor hoeven wij eigenlijk nooit een nee te verkopen. Naast lekkere wijnen geniet je in Wijn bij Arentz ook van verschillende koude hapjes, zoals paté, sardientjes uit blik, oesters, kazen en brood van Jorik de streekbakker. Echt genieten van onze bijzondere wijnen met de lekkerste delicatessen uit Nijmegen.

Net zoals in Italië en Frankrijk, kunt u nu dus ook in Gelderland genieten van de bourgondische levensstijl met lekker eten en drinken. Geniet van onze heerlijke wijnen en hapjes. Zien we u snel in onze wijnbar in Nijmegen?