Wijn activiteiten in Nijmegen bij de gezelligste wijnbar van Nijmegen: Wijn bij Arentz. Daar kunt u regelmatig terecht voor de leerzaamste en gezelligste activiteiten omtrent wijn en de Bourgondische levensstijl. Wat kunt u verwachten in onze wijnbar? In ieder geval veel gezelligheid met de lekkerste hapjes en heerlijke wijnen vanuit de hele wereld. U kunt ze allemaal proberen bij onze wijnbar in Nijmegen!

In Nijmegen worden regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd waar veel mensen vanuit heel het land op af komen. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse Nijmeegse vierdaagse, om meteen de bekendste activiteit te benoemen. Wat is er nu fijner dan na zo’n drukke activiteit te ontspannen in een authentieke wijnbar? Geniet in onze wijnbar van de mooiste wijnen en de lekkerste hapjes!

In onze wijnbar kunt u terecht voor gericht advies van wijnspecialist Marcel Arentz en u kunt hier in contact komen met de mede-wijnliefhebbers van Nijmegen en omgeving. Gewoon simpelweg genieten van de lekkerste wijn producten doet u dus bij wijnbar Wijn bij Arentz!

Onze wijnbar is authentiek en u kunt hier, net zoals bij een wijnbar in het buitenland, ook terecht voor de lekkerste ambachtelijke hapjes en lekkernijen van Nijmegen en de regio! Naast lekkere wijnen geniet je bij wijnbar Wijn bij Arentz dus ook van verschillende koude hapjes, zoals paté, sardientjes uit blik, oesters, kazen en brood van Jorik de streekbakker. Echt genieten van onze bijzondere wijnen met de lekkerste delicatessen uit Nijmegen.

Gezellige wijnbar in Nijmegen

In onze gezellige wijnbar vindt u een uitgebreide wijnkaart waarop alle wijnen uit de wijnhandel van Marcel Arentz staan. Elke wijn is hierdoor op voorraad, want de wijnbar zit naast de wijnwinkel en daardoor hoeven wij eigenlijk nooit een nee te verkopen.

Net zoals in Italië en Frankrijk, kunt u nu dus ook in Gelderland genieten van de bourgondische levensstijl met lekker eten en drinken. Geniet van onze heerlijke wijnen en hapjes. Zien we u snel in onze wijnbar in Nijmegen?