We hebben onze sunday High Wine veranderd in een weekend High Wine: vanaf 11 maart ook op zaterdag!

Lazy Weekend High Wine op zondag én op zaterdagmiddag(vanaf 11 maart) kun je bij ons genieten van een high wine, met verschillende hartige en zoete hapjes en natuurlijk verschillende wijnen: lekker als lunch of uitgebreide borrel, om mooie momenten te vieren met vrienden en familie of natuurlijk gewoon omdat het kan!

Wat krijg je allemaal tijdens de high wine? Een heerlijke mousserende Corpinnat om mee te proosten en een snackje vooraf. Daarna serveren we een goed gevulde plank met allerlei lekkere crostini’s: met vis, diverse vleeswaren en kazen. We hebben natuurlijk ook heerlijke vegetarische alternatieven. Hierbij kan je kiezen voor een witte of een rode wijn. Volgend op al dit lekkers komt een rondje zoetigheden: chocolade van Belga en kleine taartjes van Moes inclusief glas dessert wijn.

Lazy weekend High Wine kun je bij ons doen vanaf twee tot maximaal tien personen. De kosten zijn 32,50 euro pp. Heb je een dieetwens of allergie, geef het tijdig aan dan kunnen we kijken of we er rekening mee kunnen houden. Ons aanbod is afhankelijk van beschikbaarheid van (seizoens-) producten en kan dus wijzigen.

Voor de Lazy weekend High Wine is reserveren verplicht, doe dit via info@wijnbijarentz.nl

De High Wine is op zondagen om 14 uur, en vanaf 11 maart ook op zaterdag om 14 uur. Geef meteen aan of er dieetwensen of allergieën zijn en laat je telefoonnummer achter. Graag tot snel!